Las residències i espais per a persones grans no sempre es centren amb allò important: Les persones.

La nostra experiència i el nostre esforç per revertir aquesta situació ens han convertit en un referent en el sector.

Arquitectura honesta per millorar la vida de les persones grans

Mantenim el veritable sentit de l'arquitectura per a gent gran i fem que el teu projecte sobresurti per sobre la resta. Perquè quan les residències s'han convertit en espais estandard, nosaltres construïm llars.

Els Nostres Projectes

Creem espais únics sent viables i eficients al mateix temps. Creem en les coses ben fetes i les fem possibles a través d'una metodología pròpia. Una metodologia que diferencia a la nostra arquitectura perquè és honesta, i al teu projecte perquè és diferenciador i rellevant.

Els Nostres Projectes

No només construïm residencies i espais per a gent gran. Construïm sensibilitat. Construïm vocacció i construïm compromís. Tant amb tu, com amb les persones de gran edat, que mereixen viure felices la seva vellesa en plenitud.

Creem espais únics sent viables i eficients al mateix temps. Creem en les coses ben fetes i les fem possibles a través d'una metodología pròpia. Una metodologia que diferencia a la nostra arquitectura perquè és honesta, i al teu projecte perquè és diferenciador i rellevant.

Fes-te rellevant amb el teu projecte

Més competitiu

Diferencia't de la competència amb una proposta de valor. Construeix una llar en una societat en que les residències d'han convertit en llocs massa asèptics com per sentir-se a casa.

Més eficient

Perquè si, és possible trobar el balanç perfecte entre el que vols pel teu projecte i el que vols per a les persones. Entre ser viable i ser diferenciador.

Més viable econòmicament

Coneixem el sector i coneixem les seves necessitats. Per això les nostres propostes son 100% viables, perquè posem tant interès com tu en que el projecte es faci realitat.

Coneix la nostra metodologia

1

Plantejament estratègic

Fem un estudi profund del projecte en quan a dimensió i capacitat. La meta? Comprendre a quantes persones podem atendre oer a qye ekproejcte pugui ser viable i el servei sigui de calitat.

2

Funcionalitat y viabilitat

En aquesta segona fase, el nostre objectiu més important és comprendre les necessitats del projecte.

Definim els espais que es requereixen per a un funcionament òptim de la llar, i com han de relacionar-se entre si.

3

Eficiència i manteniment mínim

Volem que el manteniment sigui mínim i que l'experiència dels usuaris sigui 100% satisfactòria. Per això disenyem cada detall per crear la millor lar per als residents i un espai de treball més agradable.

4

Control exhaustiu, mínims errors

Finalment, controlem minuciosament la construcció de l'edifici perquè sigui el més fluida possible, sense contratemps, i per oferir servei com més aviat millor.

Els nostres clients parlen de nosaltres

Clients destacats

La nostra
història

Que siguem un referent a l'arquitectura és gracies als nostres més de 27 anys d'experiència i el nostre compromís amb les persones grans.

Marc Trepat, fundador de BTA, va estar molt vinculat en els seus inicis amb l'arquitectura per a persones grans. Això, sumat a la seva gran experiència en construcció de vivenda, li va fer comprendre la necessitat de canviar la forma en que es concebien les residències. Vàrem visitar les millors del món, vàrem entendre el model d'atenció centrada a la persona, les necessitats dels seus treballadors i les de l'operador. Així creem el nostre model pròpi: Arquitectura honesta especialitzada en donar als nostres grans una vellesa plena i satisfactòria.

Aquest camí ha estat posible gràcies a un procés d'investigació i de innovació que sigueix viu. Perquè des de BTA, seguirem buscant com millorar la vida de les persones.

Marc Trepat
Arquitecte i fundador de BTA